• nl

Acrylaatvloeren

Acrylaatvloeren

acrylaatvloerIs het niet mogelijk om uw vloer af te sluiten of langere tijd niet te gebruiken? Acrylaat vloeren zijn dan de uitkomst. Acrylaat vloeren van Horboom vloeren zijn binnen 1 uur volledig belastbaar. Acrylaat vloeren bieden dezelfde gemakken als een andere kunststofvloer, alleen zijn ze zeer snel uitgehard. Het is tevens mogelijk om acrylaat vloeren aan te brengen bij een temperatuur lager dan 5 graden. Dat maakt acrylaat vloeren uitermate geschikt voor een vloer in uw koel- en/ of vriesruimtes. Een acrylaat vloer wordt ook vaak toegepast op galerijen of balkons. Omdat de vloer binnen 1 uur uitgehard is zorg een acrylaat vloer ervoor dat de bewoners zo weinig mogelijk last van de werkzaamheden zullen hebben.

Wanneer uw vloer dus snel weer normaal gebruikt moet worden om welke redenen dan ook, is een acrylaat vloer de ideale oplossing. U hoeft geen werkzaamheden rond uw bedrijf stop te zetten of uw huis uit door het aanleggen van de vloer. Binnen een uur is uw vloer weer beschikbaar.

Naast deze ideale Acrylaat vloeren hebben wij van Horboom vloeren een groot aanbod bedrijfsvloeren, designvloeren en grindvloeren. U kunt ons volledige aanbod bekijken op deze site en u vindt voorbeelden van onze vloeren in het fotoboek.

De voordelen van een acrylaat vloer zijn:

– Naadloos.
– Zeer snel belastbaar.
– Te verwerken onder de 5 graden Celsius.
– Stofvrij.
– Slijtvast.
– Leverbaar in alle RAL kleuren.

Heeft u interesse in de Acrylaat vloeren van Horboom vloeren of zou u graag wat meer informatie willen? Neem dan nu contact met ons op of vraag een offerte aan en wij kijken wat we voor u kunnen betekenen.