• nl

Anti statische vloeren

Anti statische vloeren

antistatischStatische elektriciteit kan veel schade aanrichten aan uw apparatuur. Horboom vloeren beschikt over de perfecte oplossing. Namelijk onze anti statische vloeren. Anti statische vloeren van Horboom vloeren voorkomen de ontlading van statische elektriciteit. Ideaal voor bedrijven die werken met producten die gevoelig zijn voor schade door statische ontlading.

De anti statische vloeren van Horboom vloeren bestaan uit een elektrisch geleidende lijm. De vloer word geaard door middel van koperen strips en elektrisch geleidende lagen. De ondergrond zal voorbehandeld worden met een speciale primer en wordt hierdoor uiteindelijk volkomen vlak.
De anti statische vloeren van Horboom vloeren zorgen ervoor dat de statische op- en ontlading niet zal ontstaan ter bescherming van uw bedrijf, uw personeel, materialen, elektronica en producten. De vloer is tevens goed bestand tegen o.a. chemicaliën, zuren en andere vloeistoffen.De anti statische vloeren van Horboom vloeren zijn zeer geschikt voor de elektronica-industrie, farmaceutische industrie en ziekenhuizen. Uiteraard ook leverbaar voor andere bedrijven of voor andere doeleinden. De anti statische vloeren hebben ook alle gemakken van een kunststofvloer zoals naadloos, gemakkelijk in onderhoud en duurzaam. Afhankelijk van het gekozen systeem bedraagt de elektrische weerstand tussen de 5×10 4 en 1×10 9 Ohm. Met onze anti statische vloeren met u verzekerd van veiligheid.Naast deze ideale anti statische vloeren hebben wij van Horboom vloeren een groot aanbod bedrijfsvloeren, designvloeren en grindvloeren. Deze kunt u hier op onze site bekijken, u vindt voorbeelden van onze vloeren in het fotoboek.De voordelen van anti statische vloeren zijn:
– Naadloos.
– Snel belastbaar.
– Veilig voor personeel en producten.
– Vloeistofdicht.
– Slijtvast.
– Stofvrij.
– Onderhoudsvriendelijk.
– Leverbaar in alle RAL kleuren.

Heeft u interesse in de anti statische vloeren van Horboom vloeren of zou u graag wat meer informatie willen? Neem dan nu contact met ons op of vraag een offerte aan en wij kijken wat we voor u kunnen betekenen.