• nl
  • en

Beton cire gietvloer

Beton cire gietvloer

Horboom Vloeren : uw specialist in vloeren!

Een Beton Ciré vloer is de meest populaire toepassing van beton en mag eigenlijk niet meer ontbreken in het hedendaags interieur. Beton Ciré heeft een robuuste en stoere uitstraling maar is tevens ook een natuurlijk en warm product en is heel mooi te combineren met andere natuurlijke materialen. Deze vorm van gietvloer is toepasbaar in elke ruimte, van woonkamer tot keuken en van zolder tot badkamer. Met deze vloer komt u erachter dat beton niet koud en industrieel hoeft te zijn, u kunt uw ruimte elke sfeer mee geven die u wilt.

Beton Ciré is een mengsel van cement, hars, toeslagstoffen en pigmentpoeder en is van zichzelf niet waterdicht. Door behandeling met een impregneermiddel en een speciale waterdichte coating krijgt de vloer zijn waterdichtheid. De waterdichtheid en mogelijke combinatie met vloerverwarming maakt de Beton Ciré gietvloer uiterst geschikt voor in badkamers. Voor de afwerking van uw vloer of wand kunt u kiezen uit wel 50(!) kleuren en warmtetinten. Grijstinten zijn het meest populair vanwege de strakke en stoere betonlook. Een mooi kenmerk van beton cire zijn de vloeiende lijnen die tijdens het aanbrengen van de vloer ontstaan, hierdoor krijgt uw vloer als het ware een levendige uitstraling.

Op een houten ondervloer na, kan de beton cire gietvloer in principe op elke ondervloer aangebracht worden. Het is, vanzelfsprekend, wel van belang dat de ondergrond zo vlak mogelijk is.

De voordelen van de beton cire gietvloer zijn:

  • Uiterst geschikt voor badkamers (vochtige ruimtes)
  • Naadloos en eenvoudig in onderhoud
  • Sterke slijtvaste vloer
  • Combinatie met vloerverwarming is mogelijk.
  • Stoere moderne betonlook

Bent u geïnteresseerd of heeft u misschien vragen? Wij nodigen u van harte uit om contact met ons op te nemen!