• nl

Coating vloeren

Coating vloeren

coating vloerenDe hoogwaardige coating vloeren van Horboom vloeren zijn op water basis. Omdat de basis van de coating water is zijn de coating vloeren van Horboom vloeren milieuvriendelijk. Een coating vloer van Horboom vloeren is een coating vloer met een moderne en strakke uitstraling. Daardoor worden coating vloeren van Horboom vloeren vaak gebruikt in kantoren, winkels en andere bedrijfsruimten. Bij particulieren wordt een design coating vloer vaak gebruikt in badkamers, woonkamers en sanitaire ruimte.

Een coating vloer van Horboom vloeren is te vergelijken met een gietvloer. Met een coating vloer heeft u hetzelfde onderhoudsgemak en hetzelfde strakke, naadloze uiterlijk als bij een gietvloer. Het verschil zit hem in de laagdikte en prijs van een coating vloer. De laagdikte van een coating vloer is meestal niet dikker dan 1 mm. Daardoor blijft u de structuur van de ondergrond zien. Een coating vloer van Horboom vloeren is een aantrekkelijk geprijsd alternatief voor een gietvloer van Horboom vloeren.

Naast deze mooie coating vloeren hebben wij van Horboom vloeren een groot aanbod bedrijfsvloeren, designvloeren en grindvloeren. Deze kunt u hier op onze site bekijken, u vindt voorbeelden van onze vloeren in het fotoboek.

De voordelen van een coating vloer zijn:
– Gemakkelijk in onderhoud.
– Sterk en slijtvast.
– Naadloos.
– Voor elke toepassing een geschikt systeem.
– Prijstechnisch zeer aantrekkelijk.
– Leverbaar in alle RAL kleuren.

Heeft u interesse in de coating vloeren van Horboom vloeren of zou u graag wat meer informatie willen? Neem dan nu contact met ons op of vraag een offerte aan en wij kijken wat we voor u kunnen betekenen.