• nl

Gietvloeren

Wilt u een budget gietvloer of een duurzame gietvloer die lang meegaat?

U bent op zoek naar een mooie gietvloer met een strak en modern interieur? U kunt stoppen met zoeken! Horboom Vloeren is specialist in het aanleggen van veel verschillende soorten gietvloeren. Alle Horboom gietvloeren zijn duurzame gietvloeren die gemak combineren met een strak en modern uiterlijk in uw woning of bedrijfspand.

Bij Horboom Vloeren bent u altijd welkom en krijgt u altijd professioneel advies en de aandacht die u verdient!

Welke gietvloeren leveren wij?

Zoals al aangegeven is Horboom specialist in het aanleggen van gietvloeren en kunt u voor verschillende opties bij ons terecht. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een designvloer of voor een gietvloer met een iets meer industriële uitstraling. Hieronder vindt u een overzicht van de soorten gietvloeren die wij u aanbieden. Omdat wij snappen dat een keuze hierin niet makkelijk is voor u staan onze deskundigen altijd voor u klaar om alle vragen te beantwoorden.

PU gietvloeren : perfect voor een modern interieur én makkelijk te onderhouden

Een Polyurethaan gietvloer is een kunststof gietvloer die naadloos over een bestaande ondergrond kan worden aangebracht. Dit kan nagenoeg bij iedere mogelijke ondergrond. Over het algemeen is een PU gietvloer een zachte en warme vloer met een strakke uitstraling. Deze gietvloer past perfect in een modern interieur en is uiterst makkelijk te onderhouden. Een PU gietvloer is zeer geschikt voor onder andere kantoorruimtes, showrooms, musea en woningen. Een groot voordeel is dat bij een polyurethaan gietvloer vloerverwarming kan worden toegepast.

Epoxy gietvloeren : chemisch belastbaar en weekmarkerbestendig

Een epoxy gietvloer is een industriële vloer en hierdoor erg geschikt voor bedrijfsruimtes waar hoge eisen aan de vloer worden gesteld zoals o.a. mechanische belastbaarheid, slijtvastheid, hygiëne en vochtbestendigheid. U komt deze vloeren dan ook vooral tegen in industriële hallen, werkplaatsen, magazijnen, opslagruimtes garages en laboratoria. Door de naadloze oppervlakte van de epoxy gietvloer neemt de vloer geen vuil op en is deze eenvoudig te reinigen met een boenmachine.

Betonlook gietvloer : zeer geschikt voor winkels, woningen en bedrijfsruimtes

Een betonlook gietvloer is een naadloze gietvloer met een uitstraling van beton die toch heel warm en comfortabel aanvoelt. Deze gietvloer heeft de voordelen van een gietvloer maar geeft het industriële gevoel van een betonvloer. De strakke, moderne uitstraling is zeer in trek voor veel winkels, kantoorpanden en bedrijfsruimtes.

Cementgebonden gietvloeren : authentiek, industrieel en toch warm

Een cementgebonden gietvloer oogt heel warm en natuurlijk maar heeft toch een beton lijkend uiterlijk, hierdoor past deze soort vloer goed in een modern en sober vormgegeven interieur. De vloer is, als vanzelfsprekend, op een basis van cement en is speciaal bedoeld als dekvloer. Deze vloer wordt ook wel design betonvloer genoemd. Afhankelijk van uw wensen kan de vloer na afwerking een matte of meer glanzende uitstraling.

Beton cire gietvloer : uiterst geschikt voor onder andere badkamers

Een beton cire gietvloer is de meest populaire toepassing van beton en mag eigenlijk niet meer ontbreken in het hedendaags interieur. Beton Cire heeft een robuuste en stoere uitstraling maar is tevens ook een natuurlijk en warm product en is heel mooi te combineren met andere natuurlijke materialen.

Wij begrijpen heel goed dat het voor u lastig is om te kiezen welke vloer het allerbest bij uw wensen aansluit. Om deze reden staan onze experts altijd voor u klaar om u te helpen met uw keuze!

Horboom Vloeren is specialist in het aanleggen van verschillende soorten gietvloeren. Een gietvloer van Horboom is een duurzame gietvloer die gemak combineert met een strak en modern uiterlijk in uw woning. Gietvloer.
Horboom Vloeren is specialist in het aanleggen van verschillende soorten gietvloeren. Een gietvloer van Horboom is een duurzame gietvloer die gemak combineert met een strak en modern uiterlijk in uw bedrijfspand. Gietvloer.

Ruim assortiment

Kunststofvloeren

Particulieren

Bedrijven

Vrijblijvende offertes

Designvloeren

Industriële vloeren

Service & onderhoud

Specialist

Hoge kwaliteit

Professioneel advies

Troffelvloeren

Gietvloeren

Showroom

Vloerverwarming