• nl

PU Beton

PU Beton

pu betonEen PU beton vloer is een gietvloer met betonlook, samengesteld uit oplosmiddelvrije gepigmenteerde polyurethaan-cement systemen. Deze gietvloer wordt in 2 lagen opbracht en wordt afgewerkt met meerdere transparante afwerklagen om een uw bestendiger en kras-vaster oppervlak te krijgen. De gietvloer heeft, uiteraard, een naadloze afwerking en ziet er zo stoer, eigentijds en strak uit en is daarnaast makkelijk te reinigen. De PU beton vloer bestaat als het ware uit twee componenten:

PU gietvloer

Een PU gietvloer is een kunststof gietvloer die naadloos over een bestaande ondergrond kan worden aangebracht. Over het algemeen is een PU gietvloer een zachte en warme vloer. Deze gietvloer past perfect in een modern interieur en is uiterst makkelijk te onderhouden. De Polyurethane gietvloer voelt niet keihard aan, is uitstekend beloopbaar. De vloeren zijn ontwikkeld voor esthetische markt en zeer geschikt voor kantoorruimtes, showrooms, musea en woningen. De vloer is leverbaar in alle RAL kleuren.

Beton vloeren

Beton gietvloeren zijn cementgebonden gietvloeren met een robuuste en natuurlijke uitstraling. Door de unieke samenstelling is het slijtvast en erg duurzaam. De vloer bestaat namelijk uit een combinatie van zachte bindmiddelen en mineralen met harde eigenschappen. Hierdoor heeft de vloer krachtige kenmerken en biedt de vloer uitstekend comfort.

De PU betonvloer brengt als het ware het beste van twee werelden samen. Er wordt een slijtvaste, duurzame vloer gecreëerd die zacht en warm aanvoelt. Daarnaast is de vloer vochtbestendig, is een combinatie met vloerverwarming mogelijk en is hij in bijna alle kleuren leverbaar. Deze vloeren staan niet alleen prachtig in uw woning, maar is ook in uw winkel of kantoor een lust voor het oog.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over deze unieke vloer? Horboom Vloeren is uw specialist en staat u graag te woord!